Hempel i partnerskab med Water Revolution Foundation

Vi har indgået et partnerskab med #waterrevolutionfoundation med det fælles mål at nedbringe emissioner fra superyachts med vores løsninger!

Hempel har fået en fantastisk mulighed for at gå forrest og sætte et godt eksempel i superyacht-industrien og vise, hvordan samarbejde og partnerskaber kan være med til at reducere miljøpåvirkningen. #sustainability #climatechange #Hempel #innovation

Hempel’s Hempaguard X7 fouling defence-maling til brug under vandlinjen kan gøre en reel forskel i forhold til CO2-reduktion og beviser vores stærke engagement inden for bæredygtighed.Denne maling giver ikke alene enestående resultater, når det gælder beskyttelse imod begroning, men også betydeligt lavere CO2-emissioner over docking-intervaller på op til 90 måneder.

“Ved hjælp af Hempel's løsninger og engagement inden for bæredygtighed er jeg overbevist om, at vi kan bidrage til at forandre superyacht-industrien. Vi kender branchen godt – faktisk er vores forhold til yacht-industrien lige så gammelt som Hempel," siger Pernille Lind Olsen, Group Vice President of Europe and Africa.

Water Revolution Foundations mission er at fremme bæredygtighed inden for superyacht-industrien gennem samarbejde og innovation, hvilket vil bane vejen for at neutralisere branchens miljømæssige fodaftryk og beskytte verdens have. Dette passer perfekt til Hempel’s formål: At skabe en lysere fremtid med bæredygtige løsninger.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Anbefalede nyheder
LOADING